Δωρεάν βάση δεδομένων για την αναζήτηση λεξαρίθμων σύμφωνα με την αριθμοσοφία των αρχαίων Ελλήνων | Σύνδεση / Δημιουργία λογαριασμού
m 1/1944 m 14 m 1035 m 443820

Σελίδα 1 από 1     Μετάβαση στην σελίδα:[ 1 ]
ΝΙΚΟΣ% Θέμα δημοσίευσης: Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΑΣ
Δημοσιεύθηκε πριν από 13 έτη

Δημοσιεύσεις:2
Λέξεις:2040
ΠΡΩΤΑ ΑΠ΄ΟΛΑ, ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΜΑΘΗΤΗΣ 13 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΗ ΛΕΞΑΡΙΘΚΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ.ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ Η ΦΥΣΙΚΗ, Η ΧΗΜΕΙΑ, Η ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ, ΑΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΣ ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ. ΚΑΘΕ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΓΕΙ ΟΣΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ, ΩΣΤΕ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΦΗ ΜΑΣ ΓΛΩΣΣΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΘΜΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗ ΜΑΓΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ.
ΤΟ ΣΟΦΟΤΑΤΟ ΤΩΝ ΟΝΤΩΝ ΕΣΤΙΝ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ
marne Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΑΣ
Δημοσιεύθηκε πριν από 13 έτη

Δημοσιεύσεις:20
Λέξεις:898
Φίλε Νίκο, ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια, πλην όμως ο ιστότοπος είναι δημιούργημα όλων των χρηστών και όχι μόνο των διαχειριστών. Μην ξεχνάς πως το arithmosofia.com είναι απλώς ένα "βοήθημα" και μάλιστα όχι τόσο ουσιαστικό. Ουσιαστικό είναι ότι νέοι άνθρωποι σαν εσένα δείχνουν ενδιαφέρον για την αριθμοσοφία και "ψάχνονται" όσο μπορούν. Μπορείς να εισάγεις όσες λέξεις σε ενδιαφέρουν ή νομίζεις ότι θα ενδιαφέρουν άλλους χρήστες. Να'σε καλά.
Όταν όλα αποτυγχάνουν... ένα σφυρί μπορεί να κάνει την δουλειά.
ΝΙΚΟΣ% Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΑΣ
Δημοσιεύθηκε πριν από 13 έτη

Δημοσιεύσεις:2
Λέξεις:2040
ΣΙΓΟΥΡΑ. Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΟΗΘΗΜΑ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑ ΝΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΙΣΟΤΗΤΕΣ.
ΤΟ ΣΟΦΟΤΑΤΟ ΤΩΝ ΟΝΤΩΝ ΕΣΤΙΝ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ
Σελίδα 1 από 1     Μετάβαση στην σελίδα:[ 1 ]